Završena Zimska škola

Završena Zimska škola

Zimska škola Naučnog kluba Centra za stručno usavršavanje u obrazovanju završena je 14. februara, nakon čega se rodila ideja za pokretanje letnje škole gde će svi učesnici kroz igru i zabavu širiti svoja znanja i veštine

Ovogodišnju Zimsku školu Centar za stručno usavršavanje organizovao je u saradnji sa Prirodno matematičkim fakultetom iz Niša, lokalnom medijskom kućom – Jugmediom,  Školom stranih jezika Lingua Academy, Školom stranih jezika Britannica, Centrom tradicionalnih veština Vitez, Oxford school školom stranih jezika, Ninđucu klubom Buđinkan Leskovac, Umetničkim ateljeom Papir, Kutkom za maštanje, Guitar smart školom gitare, neformalnom grupom „MI“ Leskovac, Savom Stevanovićem nastavnikom matematike i Draganom Golubovićem nastavnikom fizike i autorom projekta „Čaša čiste vode“.

Program je trajao od 1. do 14. februara sa ciljem da deca grada Leskovca upotpune svoje slobodno vreme tokom zimskog raspusta. Pored novih znanja, dobrog druženja, novih drugova, deca ali i roditelji dali su nam predloge i ideje za nove radionice koje ćemo realizovati tokom letnjeg raspusta. Učesnici radionica su svakog dana kroz organizovane radionice učestvovali u izvođenju eksperimenata iz hemije i fizike, programirali svoju prvu igru, učili borilačke veštine, pravili svoja vajarska dela od gline i žice, učili o grbovima i simbolima država itd.

Koliko je bila uspešna ostaje vam da pročitate sa fotografije utisaka samo jedne od radionica.

Ostale aktivnosti